maanantai 4. kesäkuuta 2012

Miss Ukko

Otsikko on aika osuva, sillä meidän "neiti" ei suostu kastelemaan kavioitaan . Tämän päivän maasto oli hyvä esimerkki siitä. Siellä täällä oli rappakkoja ja polku, joka vie hiekkatielle oli paikoin erittäin mutainen (n 500m pitkä polku). Ukko poukkoili metsän siimekseen, kun se ei halunnut kulkea mudassa. Lopulta saimme sen kuitenkin menemään polkua pitkin, mutta silloinkin se meni juosten märän kohdan.

Ukko on välillä ihan outo. Se saattaa joskus vetää hirveät herneet nenään jostain pikkupurosta, mutta ei sitten välitä jostain oikein kunnon rapakosta. Tämäkin on tosin hyvin tapauskohtaista, miten se reakoi erillaisiin "vesiesteisiin". Tänään Ukko kuitenkin käyttäytyi ihan hyvin rapakoiden yms. suhteen. Tai se ainakin meni niistä, eikä nyt hirveäti tarvinnut suostutella. :)

Mukavaa, että lukijakunta on karttunut muutamalla uudella lukijalla! Toivottavasti jaksatte jatkossakin kiinnostua lukemaan blogiani. Parannusehdotuksia saa ja pitää antaa sekä tietysti kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! :)



  

2 kommenttia:

  1. Hihii; " Ukko poukkoili metsän siimekseen, kun se ei halunnut kulkea mudassa. " Täällä on ihan samanlainen hienohelma, joka kiertää vaikka minkälaisen ryteikön ja umpimetsän kautta jotta välttyy kastamasta kavioitaan mutavelliin. Toinen hyvä taktiikka on hypätä yli jos vaan suinkin mahdollista ;). Toisaalta tuleepa koluttua vaikeakulkuista maastoa mutavelliä vältellessä ;). Kannattaa muuten siirtää tuo äänestys- ylemmäs sivulla, en meinannut huomata sitä lainkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! :D Ukko ei ole koskaan yrittänyt hyppiä lammikoiden yms. yli. Se joko vain väistää tai kääntyy ympäri ja lähtee usein melkeen juosten pois paikalta. ;) Pitää siirtää kysely ylemmäs.

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)