sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Huippu estetunti! :D

Jännitin aamulla estetuntia, jokai oli kuitenkin onnistunut. Oli aivan huippua! :D Viime kerran epävarmuutta, pientä pelkoa ja jännitystä ei ollut havaittavissakaan. Ukkokin oli innoissaan ja se hyppäsi kaikki esteet. Yksi tiputus tuli. En olisi millään malttanut lopettaa hyppäämistä, mutta pakkohan se oli.

Hypättiin tänään erilaisia ratoja. Jatta oli kuvaamassa ja nostelemassa puomeja. Kentällä oli kaksi ristikkoa ja yksi pysty, joka nostettiin lopussa 50cm korkeaksi. Ukko hieman kuumui ratojen jälkeen nostamistani laukoista ja meinasi esteidenkin välissäkin laukkailla, vaikka käännökset olivat liian tiukka - vielä - Ukon isolle askeleelle.

Tiukat käännökset esteeltä toiselle olivat jälleen aika haastavia. Ukko teki yleensä aina niin ison loikan, ettei ollut juurikaan aikaa saada heppaa kuosiin ennen käännöstä. Lisäksi oikominen esteiden jälkeen ja hidas reagointi kääntäviin apuihin vaikeuttivat kummasti esteen luo pääsemistä.

Päästin vielä lopuksi  Jatankin käymään Ukon selässä. Kannustin häntä hyppäämään kentälle jäänen ristikon, mutta ei tuntunut oikein onnistuvan. ;D Ukon loikat olivat vielä liian haastavia Jatan tasapainolle, joka ihan ymmärrättevää, kun hän ei ole ratsastanut niin kauaa. :) Yhdessä hypyssä Jatta lensi kaulalle ja tavoistaan poiketen Ukko vain kiihdytti vauhtiaan laukkaan saakka. Se nimittäin yleensä pysähtyy, jos ratsastaja meinaa tippua. Jatta ei kuitenkaan tippunut ja hän hyppäsi esteen onnistuneesti vielä muutaman kerran. Ukko oli Jatan alla aika kuumissaan, jännittiköhän uutta ratsastajaa aika uuden jutunn (=esteet) kanssa? Vai oliko herra vain innoissaan hyppytunnin jäljiltä?

Jatta otti kuvia ja aikoi tehdä koostevideon tältä päivältä. Laitan osoitteen tänne blogiin kunhan video on valmis. :) Lisään myös kuvat tänne, kunhan saan ne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)