keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Itsensä voittaminen

Se on mahtava tunne, jonka minä sain kokea tänään. Aivan! Uskaltauduin hyppäämään Ukolla ja siitä on vielä todisteita kuvina ja videoina. ;)
 

Minua jännitti ihan kamalasti, mutta Ukko hyppäsi siitä huolimatta. Rohkea poika! Tänään herra oli muutenkin innostuneempi ja keskittyneempi kuin viime estetunnilla. Laukkaaminen taisi tosiaan viedä siltä silloin mehut. 

Ainoa asia, mikä jäi harmittamaan Ukon puolesta oli, että en oikein päässyt hyppyihin mukaan pitkän hyppytauon jälkeen. Jännitykselläkin oli varmasti osansa. Ukon hypyt ovat kyllä muutenkin aika outoja, eikä siitä oikein tiedä, mistä kohti se aikoo hypätä.

Olisin halunnut hypätä pidempään, mutta ratsastustunti alkoi kuudelta, joten jouduimme poistumaan kentältä. Tuntui, että pääsin vasta ihan lopussa kunnolla vauhtiin ja myötääminenkin alkoi jo onnistua. :) 

Ukko vähän innostui! ;D

Hienot askeleet!












Harmi, ettei koko hevosta näy. Itse hyppy on kuitenkin hieno! :)


4 kommenttia:

  1. HYVÄ KARO ! :) oot taas askeleen lähempänä päästä eroon kammosta ;) ja hienosti hyppäsitte tossa viimesessä videossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikemminkin tipuaskeleen, mutta kiitos kuitenkin! :) Olen ennenkin päässyt askelia eteenpäin, mutta sitten olenkin tullut ns. ryminällä taksin nollaan. :/ ;)

      Poista
  2. Hienoa kuulla :) tästä on hyvä jatkaa!

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)