lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kesäloma! :D


Tätä on odotettu sitten joulusta asti ja melkein aiemminkin. Vielä täytyisi kestää yksi vuosi peruskoulussa, mutta eipäs mietitä sitä nyt, kun loma on juuri alkanut. ;) Tuntuu aivan käsittämättömältä. Siis, miten nyt muka voi alkaa kesäloma?!? Sitä on odotettu niin kauan ja nyt se yhtäkkiä alkoi. Muistan vieläkin, kun sanoin huhtikuussa Sadulle: "Ajattele, enää kaksi kuukautta kesälomaan!", vaikka se tuntui silloin niin kaukaiselta.

Toukokuu on vierähtänyt kuin siivillä kokeiden, Ukon muuton ja muiden kiireiden takia. Poikkeus on tämä viikko, joka on madellut eteenpäin kuten etana. Siksi viime viikkoinen koerumba tuntuu todella kaukaiselta ja tämän viikon tiistaina ollut matikankoe.

Todistuksessa ei ole valittamista. Kaikkien aineiden keskiarvoni on 9,68... Ainoa pettymys oli, että matikan numero laski viimeisessä kurssissa ysiin. :/ En oikein hallitse noita ympyröitä ja yhdenmuotoisuusjuttuja. ;) Aikamoinen pommi kylläkin oli, kun sain enkusta 10!! :D En koskaan uskonut näkeväni päivää, jolloin kokeessa saati toikkarissa pälyilisi 10.

Aion nautti jokaisesta lomapäivästä täysin siemauksin ja toivattavasti myös tekin, vaikka lomaa ei olisikaan. :) Mahtavaa kesää kaikille lukijoille! :D


2 kommenttia:

  1. NO HITSIN HULLU !! mulla laski 0.3 ;);) eli 9.3 :DDD mutta eipä se haittaa xd

    JA HAHHAA MULLAKI OLI 10 ENKKU ! XDXD Mutta Ansku <3 XDXD Katja ois antanu mulle varmaa enkusta kasin tänä vuonna ku en oikeeesti tehny koskaa tunneilla _yhtään_ mitään xdxd jos huomasit xd

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)