lauantai 12. toukokuuta 2012

Voi voi!

Kauhea stressi päällä, kun viimeisen viikot koulussa ja kokeita ainakin tusina! En pääse edes seuraavan kahden viikon aikana kunnolla tallille, koska en vain yksinkertaisesti ehdi. Onni onnettomuudessa sinänsä, että Ukolla meni tuo jalka eikä sitä siis voisi muutenkaan vielä liikuttaa.  Lisäksi en ole vieläkään ehtinyt tekemään blogini ulkoasua, mitä pahoittelen syvästi. En ole tekniikan ihmelapsi, joten tuntuu jopa siltä, että en edes osaa. :D

Uuden tallin laumaelämässä + valtavassa laitumessa/tarhassa on se hyvä puoli, että polle saa liikuntaa, vaikka sitä ei kävisi ratsastamssa. :) Ajatelkaa; lauma + vapaa heinä = hoikkia hevosia. :D Yksikään tallin hepoista ei ole lihavia. Ne syövät, miten tuntuu ja liikkuvat ja leikkivät lauman kesken sekä saavat joka päivä ratsastusliikuntaaa. Talliin oli muuttanut todella lihava poni, jonka omistajat olivat aivan kauhuisssan siitä, että se laitettaisiin vapaalle heinälle. Ensimmäisen kuukauden lihava poni söi niin paljon kuin sielu sieti, kunnes se tajusi: "Hetkonen... Tää heinähän ei lopu!" Nyt poni on laihtunut koko ajan ja on koko ajan hoikempi ja hoikempi. :)

Kesä tulee nopeaa vauhtia ja en malta odottaa, että Ukko saa olla KOKO kesän laitumella. Viime kesänähän se ei päässyt ollenkaan laitumelle. Ollaan taluteltu sitä syömässä ruohoa, jotta se ei hirveästi innostuisi laitumelle pääsemisestä. Reppana on kylläkin jo nyt aivan innoistaa pienistä ruohomääristä, joita se on saanut napsia.

Ihanaa kesän odotusta lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)