lauantai 7. huhtikuuta 2012

"I`m flying, Jack!"

Otsikostakin voi jo päätellä, että olin eilen katsomassa Titanic 3D:n ensi-iltaa. "I`m flying, Jack!" -kohtaus ei ole suinkaan suosikkini vaan Real party/Tanssi -kohtaus. Tanssikohtauksen voit katsoa täältä. (Valitettavasti se ei näy ihan koko pituudessaan.) Se on niin ihanan iloinen, että itsekin tulee hyvällä mielelle! :´) Olisin siis voinut laittaa otsikoksi Jackin lausahduksen: "So you wanna go to a real party?" Se ei ole kuitenkaan niin "tunnettu" kysymys/lausahdus, että sen on olisi automaattisesti yhdistänyt Titaniciin... Pari kaveriani jopa pukeutuivat Titanicin hahmoiksi ensi-iltaan! :D Heidän asunsa näkee täältä.

Eilinen oli neljäs kerta, kun katson Titanicin, joten se ei enää herättänyt tunteita niin voimakkaasti kuin  toisella kerralla (Jep! En itsekyt ensimmäisellä kerralla ollenkaan.). Muutama kyynel vierähti silkasta ahdistuksesta uppoamisen aikana. Tuli sellainenen kauhea hukkumisen tunne! En ole aiemmin siinä vaiheessa itkenyt, kun taas niissä loppukohtauksissa (esim. Jack kuolee) en itsekyt ollenkaan.

Henkilökohtainen mielipiteeni on, että Titanic on todella hyvä elokuva. Se herättää paljon tunteita ja siinä on mielestäni hyviä näyttelijöitä. Loppukaan ei ole liia alleviivaava: Itke tässä. Yhden asian haluaisin nostaa esille: Jack ja Rose hokevat koko ajan toistensa nimiä! :D Esim. Tanssikohtauksessa Rose huutaa: "Wait, Jack, Jack, wait! No, Jack!" Me puhutaan tuolla tavalla Suomessa eläimille...

Haluan myös suositella Katen ja Leonardon toista yhteistä Revoluotionary Road -elokuvaa. Siinä Titanicsta tuttu lämmin ja lempeä rakkaus Rosen ja Jack välillä onkin tässä elokuvassa Aprilin ja Frankin välinen raivoisa aviokriisi.

Tällä lertaa ei ole mitään heppa-aiheista kirjoitettavaa, pahoittelut!  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)