maanantai 2. tammikuuta 2012

30.12.2011: Kiva päivä!

Olen ollut viikonlopun Helsingissä perheen kanssa viettämässä uutta vuotta, joten en ole päässyt sen kummemmin kirjoittelemaan.  Ajattelin kertoa perjantaista. Ostin sitä edeltävänä päivänä eli torstaina Ukolle uudet pätset, joita on muuten tosi vaikee löytää, kun pojalla on niin iso pää! :D Ostin myös semmosen Himalajan vuoriston suolakiven ja laitoin roikkumaan karsinaan. :)
päitset, jotka ostin (kuvan heppa ei ole ukko)

Kävin perjantaina hyvissä ajoin aamupäivällä tallilla. Ukko asustaa ylläpitotalilla noin 17 kilometrin päässä, koska lähempääkäään ei valitettavasti löytynyt talleja, joilla olisi valaistu kenttä. :(

Ratsastin kentällä ja menin alkutunnista paljon harjoitusravia. Lähinnä siksi, että minun täytyy harjoitella sitä, kun Ukolla on niin isot askeleet, että minulla on vaikeuksia istua pomppimatta.

Harjoittelin lopputunnista raviohjelmaa, mutta sain todeta, ettei meillä ole vielä pitkään aikaan asiaa kisakentille; Ukolla on sen verran isot raviaskeleet edelleen, että se  ei pystyisi tekemään kunnollisia kulmia ja se menisi pitkät sivut muutamalla askeleella. Pitää alkaa treenailemaan enempi hidasta ravia! Käynnissä poika menee jo tosi hienosti ja myötää niskasta. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)